Loading...

XR Group

Wanneer een organisatie bezig is met vandaag en soms kijkt naar morgen, zijn wij al bezig met overmorgen. In 2011 wisten wij het traditionele werken te doorbreken door het architecten leven in te ruilen voor de rol als innovator. Van onduidelijke bouwtekeningen en plattegronden naar visualisaties en zelfs interactieve omgevingen waar je doorheen kunt lopen. Nu, 10 jaar later, overtuigen wij steeds meer mensen van hetgeen waar we al sinds 2011 in geloven!

Virtual reality woman hands

ONZE ‘WHY’

Evolving reality’ is onze visie. Wij streven naar het verbeteren van de wereldwijde communicatie middels op maat gemaakte, interactieve omgevingen. Wij creëeren unieke, tailor-made omgevingen met slimme technische oplossingen vanuit de overtuiging dat zij waarde kunnen toevoegen aan elke onderneming. Meer rendement behalen middels onze oplossingen is daarbij ons uitgangspunt, zodat u ook op de lange termijn profiteert van uw investering in de mogelijkheden die 3D, VR, AR en MR te bieden hebben.

KOM IN CONTACT!

ONZE EXPERTS

Het XR-team bestaat uit diverse (internationale) experts met allen een brede ervaring in branches zoals de architectuur, de bouw en de game-wereld. Met oog voor detail, kennis van de techniek en passie voor het vak worden de meest unieke, verrassende en realistische virtuele omgevingen door onze experts ontwikkeld. Evolving Realities: van design tot software en beleving.

Christian Wauben XR Group

Christian Wauben

CREATIVE DIRECTOR / CTO / CEO & OWNER

Ed Kemmerling XR Group

Ed Kemmerling

ACCOUNTMANAGER / CCO

Toine Theunissen XR Group

Toine Theunissen

3D / XR ARTIST

Gijs Bazelmans XR Group

Gijs Bazelmans

XR SOFTWARE DEVELOPER

Aniek Haenen XR Group

Aniek Haenen

Communicatie & Marketing

Bastiaan Pasman

Bastiaan Pasman

CONCEPTUAL DESIGNER / XR ARTIST

Carlo Kok XR Group

Carlo Kok

JUNIOR XR SOFTWARE DEVELOPER / XR ARTIST

Carlijn Tobben

Junior 3D & XR artist

Patrick Pellikaan

Patrick Pellikaan

Ambassadeur

Ed Kemmerling

Accountmanager en new business developer bij XR center

Toine Teunissen

3D / Texture / Lightning artist bij XR studio

Clients