Loading...
Head vr green

HET ALLEREERSTE EXPERIENCE CENTER

XR Center is de allereerste fysieke locatie voor bedrijven waar men 3D, AR, VR en MR kunt beleven en uitproberen en een kijkje kunt nemen in onze productie keuken. Daarnaast kunt u alle vragen die u over XR technieken zoals 3D, VR, AR en MR bij ons beantwoordt krijgen. Het XR Center is daarmee uniek in Europa en biedt alles omtrent informatie, ervaring, beleving en advies.

KOSTENBESPARING

Binnen het XR Center zijn de experts en medewerkers van XR Center, XR Software en XR Studio dagelijks aanwezig. Middels een gratis XR bedrijfsscan zullen we samen met u rond de tafel zitten en kijken hoe we u kunnen helpen om met nieuwe technieken uw sales te verhogen, de prestaties van uw medewerkers te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. Wij focussen ons daarbij ook op de lange termijn!

ONZE EXPERTISE

Het XR team bestaat uit diverse (internationale) experts met allen een brede ervaring in 3D- en game software. Zij weten precies de combinatie te maken tussen de nieuwste technieken op het gebied van XR én maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Met als doel: uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

MOGELIJKHEDEN

mobile-white

Wij ontwikkelen unieke beurspresentaties

Wij ontwikkelen zeer diverse hardware en software oplossingen op het gebied van XR (3D, VR, AR en MR).

Wij delen kennis middels seminars, workshops of andere events

Wij adviseren u bij de huur of aankoop van alle benodigde XR apparatuur

WAT TE VERWACHTEN

Wanneer u bij XR Center binnenloopt wordt u meegenomen in de wereld van 3D, Virtual, Augmented en Mixed Reality. Onze experts voorzien u van het juiste advies, de gewenste informatie en/of kennis die u nodig heeft om uw eigen 3D, VR, AR en MR omgeving te kunnen laten maken.

Woman virtual reality goggles

HOE WIJ WERKEN

‘One size fits all’ geldt absoluut niet voor de oplossingen die XR Center kan bieden. Maatwerk staat centraal en samen met u kijken wij naar uw doel of vraagstuk, ieder bedrijf is immers anders. Vanuit een uitgebreide inventarisatie van uw behoefte of wens ontwikkelen onze experts via een bedrijfsscan, een voorstel inclusief advies over hoe u de nieuwste technieken op het gebied van 3D, VR, AR en MR optimaal kunt inzetten binnen uw bedrijf. Vervolgens zoeken wij, samen met u, naar de juiste hardware en gaan we aan de slag met het ontwikkelen tailor-made software. XR Center werkt volgens de agile methodiek waardoor u grip houdt op de voortgang en bij kunt sturen indien nodig. Tussentijds krijgt u ruim de mogelijkheid om het (eind)product te testen, zodat u zeker bent dat u waar voor uw geld krijgt.

XR Center levert maatwerk. Elk project, elke aanvraag en elke oplossing is anders. Samen met u kijken wij naar wat u wilt bereiken, wat XR hier in kan betekenen en hoe we de oplossing gaan realiseren. Maar ook na oplevering blijven wij betrokken; wij trainen uw medewerkers waar nodig zodat zij allen de virtuele omgeving kunnen gebruiken én zorgen ervoor dat uw hard- en software up to date blijft.


Heeft u geen eigen locatie om aan de slag te gaan met uw virtuele omgeving? Geen probleem! U kunt uw omgeving bij XR Center plaatsen en uw klanten meenemen naar onze locatie.

TESTIMONIALS