Loading...
rocket-purple

VERDER DAN DE VERBEELDING

Door onze ervaring en expertise realiseren wij omgevingen en presentaties die uw verwachtingen zullen overtreffen. Uw product of idee komt tot leven bij XR Studio en zal u helpen uw verkopen te stimuleren.

head-vr-purple

HYPERREALISTISCH

De ontwerpen en 3D-modellen welke door het team van XR Studio gemaakt worden zijn allen hyperrealistisch en nauwelijks te onderscheiden van echt. Elk model is zo opgebouwd en geoptimaliseerd zodat het toepasbaar is in elke toepassing die u maar voor ogen heeft.

ONZE EXPERTISE

Het XR team bestaat uit diverse (internationale) experts met allen een brede ervaring in branches zoals de architectuur, de bouw en de game-wereld. Met oog voor detail, kennis van de techniek en passie voor het vak worden de meest unieke, verrassende en realistische modellen door onze experts ontworpen.

MOGELIJKHEDEN

City white

Wij ontwikkelen 3D visualisaties en animaties

Wij ontwikkelen realistische product- en concept presentaties

Wij ontwikkelen 3D-modellen voor het gebruik in interactieve 3D, VR, AR en MR omgevingen

WAT TE VERWACHTEN

XR Studio is gevestigd in het XR Center, dé thuisbasis voor de virtuele toekomst. Bij XR Studio streven onze designers naar perfectie in elk ontwerp. Samen met u geven wij vorm aan uw product, concept of idee en zetten wij deze om in een 3D-model zodat u deze kunt presenteren aan uw klanten. Wat u kunt verwachten? Visualising dreams; uw idee in een hyperrealistische 3D presentatie!

HOE WIJ WERKEN

Elk model is maatwerk. Samen met u geven wij vorm aan uw idee of vraagstuk. U neemt ons mee in uw ideeën, wij nemen u mee in ons proces. Vanuit een inventarisatie van uw behoefte of wens ontwikkelt XR Studio een 3D model dat uw verwachtingen overtreft. U krijgt van ons de tools om uw verkoop, presentatie of middelen te optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat? Geen onnodige, onduidelijke of snelle schetsen meer waar u mee naar de klant gaat, maar hyperrealistische 3D-modellen waarmee u uw klanten overtuigt. Zo bespaart u tijd en verhoogt u uw omzet.

TESTIMONIALS