Loading...

Efficiënter marketing- en salesproces

Uitdaging

Movico is de partner in het promoten van een merk of het faciliteren van een sportevenement. Ze bereiken, verbinden en activeren merken en mensen op een impactvolle manier. Dat doen ze met hun uitgebreide aanbod van promotietrailers en mobiele event structuren. Voor veel van hun klanten is het gebruik en de inzet van promotietrailers nog onbekend. Daarom wil Movico hun verhaal en de gewenste strategie visuele kracht bijzetten. Zoals ze het zelf omschrijven: ‘een plaatje bij het praatje’.

Oplossing

Het verhaal van Movico werd meer dan alleen een plaatje. Met een diversiteit aan projecten en klanten transformeerden wij het praatje naar een ultieme beleving. Van 3D visualisaties, 3D animaties, 360 omgevingen tot aan Virtual Reality omgevingen waar je letterlijk doorheen loopt. Opeens werd het verhaal voor de klant meer dan duidelijk.

Klantbeleving

‘XR Group helpt ons onze klanten beter te laten ervaren wat wij in gedachten hebben: het plaatje van ons praatje! Ze staan nooit stil en gebruiken de laatste technologieën om hun service naar een nog hoger niveau te tillen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid waarmee zaken worden opgepakt. Korte lijnen, snelle opvolging en duidelijke afspraken; het is heel prettig om samen te werken.'


- Noud van Mortel, Client Manager Marketing Events