Loading...

Hoe versnel je het verkoopproces van nieuwbouwwoningen?

360 omgeving Rijnfort Nieuwegein

Uitdaging

In de Nieuwegeinse wijk Rijnhuizen vindt de ontwikkeling van het nieuwbouwcomplex Rijnfort plaats. Een nieuwbouwcomplex met 112 appartementen, 11 grondgebonden woningen en één commerciële ruimte waarvan het grootste deel al snel verkocht was. Voor de laatste grondgebonden woningen kwam Arc en Ciel via Wijnen Bouw bij ons terecht met de vraag: Hoe versnellen we de verkoop van de laatste 10% tot 15% woningen?

Oplossing

Wij maakten een 360 omgeving waarbij de koper alvast door het nieuwbouwcomplex en zijn of haar toekomstige woning heen kon lopen, zonder dat er een steen gelegd was. Het gaf een duidelijker beeld wat de koper zou krijgen, waardoor het nemen van een beslissing makkelijker werd. Op deze manier kon het verkoopproces worden versneld.

360 omgeving interieur Rijnfort Nieuwegein

''De 360 graden omgeving heeft de verkoop van onze laatste 10% tot 15% grondgebonden woningen versneld''

Bekijk hier de 360 omgeving
360 omgeving exterieur Rijnfort Nieuwegein

Klantbeleving

''De 360 graden omgeving van XR Group heeft de verkoop van onze laatste 10% tot 15% grondgebonden woningen versneld. Onze kopers kregen een betere beleving. Het werd opeens duidelijk hoe hun toekomstige woning, het nieuwbouwcomplex en bijbehorende omgeving eruit ging zien. Hoe valt de zon? Hoe ziet mijn balkon eruit? Wij hebben erg positieve reacties gekregen van onze kopers.


Maar niet alleen onze kopers zijn positief. Het was heel erg prettig om samen te werken met XR Group. Wij hebben Revit modellen aangeleverd die de basis gaven van het project. XR Group heeft deze aangekleed en na enkele aanpassingen hebben ze het opgeleverd zoals wij dat graag zagen. Het was een prettige samenwerking waarin snel geschakeld werd.''